Драма во „Задруга“: Моника Хорват беше избркана од „белата куќа“! (ВИДЕО)

10 септември, 2020
моника

Моника Хорват се скара со нејзиниот пријател кој го познава веќе 13 години – Филип Кар. Во овој хаос беше вклучен и Владимир Томовиќ, а после тоа Моника заврши во солзи.

Филипе, имаше личен конфликт со тебе и Томовиќ поради Моника. Фактот дека сте се скарале над креветот не пие вода – рече Миша.

“Јас не пристапив кон никого и зборував за тебе и за мене, Моника. Ако разговараше со Мица или со некој, можеш да ми кажеш. Кога ќе ти се налутам, од детството, те бркам, знаеш колку трае мојот гнев, Се враќам и се лутам … Јас не разговарав со тебе синоќа, не зборував денес. Не разговарав со другите за тебе и за мене “, рече Филип.

“Вие се согласивте на ова. Или ќе разговараме пред милиони гледачи подоцна. И реков на Јована дека ќе разговарам со Филип кога ќе ја добијам шансата. Разговарав со Мица. Сакав да разговарам со вас подоцна за тоа, сега седнете и замолчете. Не сакам да зборувам. “Сакам да одам дома! Седни, играш мајмун. Те молам седни, тогаш ќе разговараме со тивок тон. Погледни што ми правиш? Само седи и замолчи! Сакам да одам дома! Само испрати ме дома! Не можам да го сторам ова!”, рече Моника низ солзи.