Драма во „Задруга“: Станија е лута што не била примена во новата сезона!

8 септември, 2020
станија

Станија Добројевиќ го најави своето учество во „Задруга“ 4 долго време, но сепак не успеа да влезе во оваа сезона.

Таа сега ја откри вистинската причина за тоа, како и дека е многу лута на сè.

„Јас сум во процес да добијам нов„ зелен картон “10 години, бидејќи првиот од 10 години истече. Направено е сè за да се забрза процесот, но дефинитивно ќе потрае неколку недели! Патем, процесот понекогаш трае до осум месеци, особено за време на корона, кога институциите не работат редовно “, рече таа за Скандалот.

Исто така, „пазарев“ за крпи и козметика и бев целосно подготвен да полетам на 1 септември, но авионскиот билет не успеа! Многу сум лута што нема да ја започнам претставата од самиот почеток кога сите добро ќе се запознаат, особено сум лута што нема да бидам таму за да се соочам со Кристијан на почетокот! Но, еве еден мал трик за тој да се опушти пред да дојдам и да му направам пекол “, заклучи таа за споменатите медиуми.