Емина Јаховиќ се сети на моментот кога Мустафа ја запроси, а потоа зборуваше за новата љубов!

7 октомври, 2020
ЕМИНА

Пејачката Емина Јаховиќ ја претстави својата нова линија козметика во еден белградски бар.

Како што рече, таа била инспирирана од силни жени и од оние жени кои се трудат да станат силни. На промоцијата таа блесна во комбинезони во розова пудра, а изгледот го комплетираше со необични златни обетки.

„Таа нијанса ме потсети на моментот кога се поцрвене жена, исто како што поцрвенев кога сопругот ме запроси и јас бев многу среќна и таа боја ме потсети на тоа“, рече Емина на промоцијата.

Како што рече, во моментов не бара нова љубов.

„Не, не гледам во моментот, сега сум фокусирана на овој проект“, рече таа за Објетив!

Таа исто така истакна дека откако стана мајка, нема многу време да се намалува и живее доста брзо, што ја инспирираше да започне да произведува козметика.

Со насмевка на лицето, се сети на моментот кога Мустафа запроси и рече дека плаче, бидејќи многу го сакаше и беше пресреќна.

На крајот, таа истакна дека е среќна жена.