Еве кој популарен пејач го каснало кучето на Брена: Морал итно да оди во болница

14 септември, 2020
Screenshot_4_1000x0


Драган Којиќ Кеба откри дека претрпел повреди од кучето на Брена. Имено, кога реши да ја посети пејачката, нејзиното куче тешко го гризна. Сега го раскажа целиот настан.

Dragan Kojić Keba


„Не знам што се случи со него. Можеби Боба му дал ракија да проба (се смее). Толку пати сме биле со нив, тој почувствувал дека веројатно претходно сум го галел мојот малтезер. Морав да одам на лекар и добив тетанус. Ме гризна толку многу, силно“ – изјави Кеба во емисијата „Звезда Гранда специјал“.