Фанот на Кристина Мандарина и испраќа перверзни пораки, таа рече: Ќе следи судска постапка, ПСИХОПАТ!

13 септември, 2020
кристина насловна

НАЈПОЗНАТА продавачка на мандарини во Хрватска, Кристина Пенава, која во јавноста го доби прекарот Кристина Мандарина, на својот профил на Инстаграм објави пораки кои еден фан и ги испратил и не го криеше гневот поради напишаното во нив.

“Сега ќе ти ти испратам порнич. Би се оженил со тебе и би ти дал сè на светот. Треба да замислиме дека сме вистински брат и сестра. Тоа е сосема изопачено, но секси и возбудливо. Низ животот да патуваме заедно и да се е*еме каде и да одиме. Нема никој подобар од мене, изопачен брат и сестра што минат низ животот заедно”, и рече тој.

Кристина не му остана должна и јавно објави дека планира да го тужи за напишаното.

„Следува судска постапка, невиден психопат“, кажа таа.

„Искрено и со добра волја велам, никогаш немој да кажуваш вакво нешто на ниту една девојка, особено не на млада“, кажа со предупредување.

„Тие се за во лудница, особено пациент како овој, кога некој се однесува така кон жените“, додаде таа.

Обожавателот конечно и се извини за сè и се правдаше со зборовите дека бил пијан во моментот кога и ги испраќал пораките и дека не знаел што прави.

“Не знам што да кажам, тоа не е изговор, несвесно се глупирав затоа што бев пијан. Никогаш не бев злонамерен. Жал ми е, знам дека звучеше лошо”, одговори тој.

Истиот обожавател и испраќаше пораки со кои го пофалуваше нејзиниот изглед. Потоа и рече дека треба да престане со операциите бидејќи таа веќе беше доволно убава.