ФИЛИП ЌЕ ПОЛУДИ! Тело на тело, Кристијан во блиска прегратка со…(ВИДЕО)

15 октомври, 2020
крис

Во текот на денот, Александра Николиќ беше во пабот „Пријатели“, а Кристијан Голубовиќ сигурно беше таму.Во еден момент, Кристијан и се приближи на Александра и се најде во стискаш со неа.

Да потсетиме, Филип Кар беше изгорен од љубомора за време на неделната задача на Гранд шефот да „руши рекорди“, затоа што Александра танцуваше со Голубовиќ повеќе од 16 часа.

Кристијан и пристапи на Александра, беше со неа во рацете, а потоа таа за момент го заборави неговото име и го нарече Филип. Како Царот ќе реагира на овие жешки сцени, останува да видиме.

Погледнете како сето тоа изгледаше во видеото.