Ги средувам сликите со фотошоп и не ми е срам! Анастасија призна она што многумина го кријат, а луѓето што ја виделе ВО ЖИВО го кажуваат ОВА!

8 октомври, 2020
анастасија

Некои ја повикаа Анастасија Ражнатовиќ за користење програми за обработка на фотографии. Таа реши да се попречи.

Имено, Анастасија им се обрати на сите што ја оптужуваа, и истакна дека сите прават такви работи.

„Ги уредувам моите фотографии, да, користам Фотошоп и ги средувам, само мислам дека не го менувам изгледот, секој што ќе ме види во живо може да ме препознае и мислам дека лаже секој што ќе каже да не користи, затоа што сега им е достапен на сите во 21 година „Секој сака да објави фотографија на Инстаграм каде тој е најубав, а јас многу пати сум добил коментари дека сум поубава во живо“, рече Анастасија.