Ги збуни фановите: ОТКРИЕНА е најголемата лага на Нивес Целзиус

13 септември, 2020
pjimage-1_ba6F1wy


Целзиус ги игнорираше коментарите, па на крајот нејзините следбеници останаа без одговор. Дали заборавила која рака е повредена, или работата е во нешто друго, останува непознато.

Нивес Целзиус (38) покажа безброј пати колку сака да се релаксира на терасата во близина на нејзината куќа на адресата на Загреб. За да биде што е можно поудобно, таа често ја уредува. Сега таа доби уште еден детал.


На Инстаграм се пофали со нова лулашка, на која седеше во минијатурен фустан. Но, повторно, целото внимание беше „украдено“ од нејзиното деколте.


Но, покрај бујното деколте, Целзиус ги збуни следбениците со гипс на раката. Тој сега е на нејзината лева рака, додека на последните неколку фотографии тој беше на нејзината десна страна. Ја прашаа во коментарите што се случува.

– Дали е истата рака во гипс или ја повреди и другата? Зарем другата рака не беше завиткана пред некој ден? Или јас сум луд? се прашуваа фановите. Нивес ги игнорираше коментарите, па на крајот останаа без одговори. Дали заборавила која рака е повредена, или работата е во нешто друго, останува непознато.


– Еј луѓе, не можам да пишувам, затоа одговарам на овој начин. Како што можете да видите, јас сум на принуден одмор, но тоа не е толку лошо и не е толку страшно. Јас не ја скршив раката како што пишуваат, јас само го дислоцирав лактот, така заздравувањето ќе биде многу пократко, јееј – рече таа на видео на Инстаграм.