ГО ПОКАЖА ВЕРЕНИЧКИОТ ПРСТЕН: Се огласи Луна Џогани откако кажа “ДА”

7 септември, 2020
mladenci

Не може да верува

Marko i Luna

Луна Џогани се огласи откако ја запроси Марко Миљковиќ.

Luna Đogani

Марко ја запроси Луна во еден ресторан со голема торта.