ГО ПРОДАЛА ПОГРЕБОТ НА ТАТКА СИ ЗА 10.000 ЕВРА! Учесник на „Задруга“ ја разоткри Кија Коцкар, јавно изнесени обвинувања, а продукцијата реагираше итно!

11 септември, 2020
kija kockar

Водителот Милан Милошевиќ се приклучи на шоуто “Задруга” за да разговара за најактуелните теми. Гледачите излегоа со интересни прашања за учесниците во реалното шоу, а едно беше упатено до Мики Џуришиќ.

– Дали Кија сè уште е твоја слаба точка, имајќи предвид дека ја напаѓаш, а Луна е добра за тебе? – беше прашањето за Мики.

Kristina Kija Kockar

-Сега ќе им се обратам на оние фанови на Кија. Не разговараш со татко ти, не знам колку години, татко ти умира, одиш во реално шоу и го продаваш погребот на татко ти за 10 000 евра за да излезеш на телевизија. Треба ли да зборувам понатаму за моралот на таа личност и каква личност е таа. Значи, не разговаравте со тато толку години, таа го каже најлошото за него, и на крајот го снимив погребот на тато. Не ја навредувај мојата интелигенција. Знам, знае и Мича – беше бесен Мики

Miki Đuričić

-Јас незнам за 10.000 евра – рече Мича

-Што не знаете кога ги однесе да го снимат погребот? Јас победив 10.000 – 15.000, таа не го продаде погребот бесплатно – тврди Мики

Дека го продала погребот е лага од обожавателите и верувајте ми. Ова не е вистина. Погребот е снимен, но не е Кија кој го дозволува тоа. Поентата на снимањето и појавувањето на снимателите на погребот на покојниот татко на Кија и поранешниот сопруг на Надица е тоа што Слоба и Кија биле снимени, а не погребот.