ХАОС СЕ ПОДГОТВУВА! Кристијан Голубовиќ: „Брза помош ќе мора да реагира“

18 октомври, 2020
кирс

Иван Митровиќ Биза веќе подолго време ја предизвикува реалноста на учесникот Кристијан Голубовиќ во фер борба според правилата на ММА борбите, и, како што тврди, овој натпревар конечно ќе се игра во „Задруга 4“. Кристијан го прифати предизвикот и пред да влезе во реалноста, во обраќање во живо на Фејсбук, вети дека ќе му даде огромна сума на Бизи, доколку успее да го победи во борба.

Му реков на Бизи сè, но нема да го плеснам, бидејќи гледам дека е кава и дека оди во полиција да се жали. Бидејќи тој не може да влезе во „Задруга“ без мене и без да го аминира Митровиќ, ќе му кажам вака, јавно … Му нудам на Бизај 300 000 евра ако ме привлече во улична борба, и треба да ми даде колку што има … 100 евра , 50 евра, тој има илјада евра, 3 како што рече, 5 како што вети … Еве, му давам 300.000 евра на Бизи на улица, ако сака да се бори со мене – рече Кристијан пред камерата на неговиот мобилен телефон.