Игор и го честиташе роденденот на својата мајка на Инстаграм, СЕВЕРИНА ЈА НЕМАШЕ НИКАДЕ!

11 септември, 2020
северина насловна

ИГОР КОЈИЌ на Инстаграм и го честиташе роденденот на неговата мајка Оља.

Тој објави фотографија од неговата мајка и татко Драган Којиќ Кеба и рече: „Само мајката е таа што и дава божествено значење на жената! Среќен роденден“.

После тоа, тој објави фотографија од Неретва и на тој начин откри каде се наоѓа моментално. Северина беше видена пред два дена во Загреб, каде имаше судски спор по тужбата на Милан Поповиќ.

Патем, врската на Игор со неговите родители се најде во центарот на вниманието на јавноста во април кога тие ја одследија Северина од социјалните мрежи и избришаа неколку фотографии со неа. Сè ескалираше кога Игор објави илустрација за неговиот брак со Северина и ги спомна „покровителите на неговиот брак“.

„Покровители се Оља и Драган“, напиша тогаш Северина и додаде: „Ве молам, исклучете ме од ова, покровители се Оља и Драган“.

Објавата потоа исчезна од неговиот профил, а тој и Северина престанаа да се следат на социјалните мрежи, а Оља и Драган престанаа да ја следат. Игор и Северина во меѓувреме повторно се заследија, но се чини дека Оља и Драган сè уште не ја следат.

Северина досега не и го честиташе роденденот на свекрвата.