Имав 16 години кога влегов во светот на проституцијата. Јас го направив тоа за моето семејство …

18 октомври, 2020
секс

Старлетата Мина Врбачки (20) влезе во четвртата сезона на реалното шоу „Задруга“, а по неколку дена му „фрли око“ на Хрватот Фран Пујес (22). Но, се чини дека љубовта брзо се распадна со оглед на тоа што поранешната проститутка откри дека сè уште не го преболела момчето што го запознала претходната сезона.

Инаку, младата старлета учествува во контроверзно шоу веќе четири сезони, а пред две години ја шокираше јавноста откако призна дека малолетничка влегла во светот на проституцијата.

Имав 16 години кога започнав да работам како проститутка. Тоа беа најлошите денови во мојот живот. Беше тешка ситуација дома, а немавме ниту леб. Испраќав пари секој втор или трет ден, а мајка ми постојано ме прашуваше од каде ми се парите. Реков дека го позајмив. Сакам моето семејство да знае дека сторив сè само за нив – рече Мина пред две години. Нејзината мајка ја поддржуваше, иако тврдеше дека не знае што прави нејзината ќерка во Белград.

Мајка ми и баба ми ме воспитуваа, татко ми никогаш не беше во таа приказна, и никогаш нема да му простам за тоа. За жал, знам кој е татко ми, но ние војуваме. Не го сакам – призна Мина. Таа, исто така, реши јавно да ги открие сите детали за семејството.

Тој ми се јавува во последно време и ми кажува што треба да направи. Му велам: ‘Па, каде беше овие години?’ Тој започна да ја игра фигурата на неговиот татко во последните две и пол години и не можам да му објаснам дека сега не ми треба – рече таа.