ИТНА ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА?! Кристијан вика и се заканува на продукцијата! Голубовиќ крши сè пред себе, обезбедувањето се обиде да го спречи: „Да те е*** во уста…“

15 септември, 2020
screenshot_from_2020-09-06_21-41-28_1000x0

Сите занемеа! Не можеа да се осмелат ниту да му пријдат!

Вечерва Големиот Шеф смисли 15 задругари кои имаат најмногу килограми да ја посетат продавницата и да купат намирници за сите членови на куќата. Хаосот настана кога Кристијан Голубовиќ беше предупреден дека има само 10 минути за купување и дека по тој рок не може да додава намирници.

– Сакаш да ти покажам на Звездара што се добива кога си груб. Тој вели „контактирајте го обезбедувањето“, но јас ве клоцам вас и обезбедувањето! – Кристијан беше бесен

– Не е решение ниту да фрламе – му одговори една задругарка

– Купувам хемикалии за секого. Почекајте го ова, почекајте го тоа. И****и ми го к****. Ќотекот излегол од рајот. Се убаво со нив, те е*** во уста. Уште ме прави будала. Ми вели „види со обезбедувањето“. Со тупаници во главата, ги ставам во фрижидер за три секунди – Кристијан беше бесен

– Ми велат „ Обрати му се на обезбедувањето“. – викна тој, додека обезбедувањето само стоеше во продавницата.

– Таа ќе ми глуми на мене! Уста вас ј*бем клошарска!- не се смируваше тој .

На социјалните мрежи започнаа да се нижат коментари дека поради ваквиот третман на безбедност и храна обезбеден од Големиот Шеф, Кристијан може да заработи дисквалификација. Реакција од продукцијата се очекува поради ужасни клетви и навреди.