ИТНО ЈА НАПУШТА „ЗАДРУГА“?! ѝ се слоши па врескаше од болка: „Ќе умрам, повикајте доктор веднаш…“

15 септември, 2020
Screenshot_14_1000x0

Хаос во „Задруга“

Милјана Кулиќ вечерва, според мислењето на многумина, подготви уште еден нејзин циркуски настап.

Кулиќ се држеше стомакот и плачеше, жалејќи се на абнормална болка. Наскоро беше опкружена со загрижени задругари, а целата „драма“ најдобро ја објасни нејзината мајка Марија Кулиќ, која беше најсмирена од сите.

Додека таа стенкаше, а другите тропаа на дрвената врата, Марија во еден момент рече „не изведувај“ алудирајќи на Милјана дека глуми цело време, додека во еден момент рече „смири се, доаѓаат“, иако сè уште никој од продукцијата не одговорил на нејзините лелекања.

Дали „испадите“ на Марија беа презаситени од нејзината ќерка или тие не се согласија добро за сценариото, или сепак Милјана навистина чувствува голема болка, останува да видиме. Но, очигледно нејзината болка или „болка“ ќе ѝ помогнат да го напушти имагинариумот вечерва, барем неколку часа, бидејќи продукцијата не сака да си игра со здравјето на своите учесници.

Едно е сигурно – доколку младата Кулиќ ја „изгуби“ болката, на сите ќе им биде јасно за што станува збор.