Ја изнесоа од Белата куќа: И ПОЧИНА ДЕТЕТО! „Задругарка“ доживеа нервен слом после овие зборови!

8 септември, 2020
ZADRUGA

За време на емисијата „Претрес на неделата со Милан Милошевиќ“, членовите на задругата Милица Кемез и Драгана Митровиќ Спасојевиќ тргнаа во војна против Тања, која Кемез ја остави да го води фризерскиот салон додека беше во „Кооператив 3“. Кога Милица излезе од третата сезона, рече дека работата и ’пропаднала поради Тања. Драгана заврши во солзи во еден момент кога беше откриено нејзиното болно минато. Тогаш сите домаќинки скокнаа на нозе за да ја утешат.– Таа има своја приказна, бидејќи нејзиното дете почина! – викна Миша, а Драгана почна да плаче.

 -Добро, смири се, смири се – и рече Неца на Драгана и се сврте кон Милица: – Како не се срамиш? Сите знаеме што направи! Нема да се „измиеш“ ни со 10 задруги, девојко!


-Зборувам со Миша, не ја видов девојчката како плаче – се бранеше Милица.

– Во оваа ситуација ти сте кретен и ѓубре! – рече Тома Миличи.

– Засрами се! – и рече Милјана на Милица.