ЈА ОТКРИ ТАЈНАТА КОЈА ШТО ЈА ЧУВАШЕ СО ДЕЦЕНИИ! Брена носеше само МИНИ здолништа – сега призна зошто!

25 септември, 2020
БРЕНАА

Нема причина да се криеме!

Пејачката Лепа Брена може да се пофали дека има можност да соработува со разни стилисти и креатори, но тоа не беше случај на почетокот на нејзината кариера.

Наскоро, разни модни експерти, креатори и дизајнери започнаа да се борат за Брена.

Уште во 1983 година, сценските носии на Брена беа дело на нејзината мајка Ифета, со која и прилагоди и дизајнираше како би изгледала на сцената.

– Јас бев свој стилист и сопствен фризер и тоа беше многу слатко за мене! Имаше продавница во Минхен со материјали соодветни на сцената и се сеќавам дека сè беше прескапо. Решението за тоа беа мини здолништа, бидејќи содржеа малку материјал – открила Лепа Брена многу години подоцна во едно од своите интервјуа.