Ја разбирам Луна бидејки и јас бев љубовница! Надица ШОКИРАШЕ со својата изјава! (ВИДЕО)

9 септември, 2020
1475521_321313131_ls

Надица Жељковиќ, мајката на Кија Коцкар, зборуваше за нејзината врска со таткото на Кија.

Милош Коцкар беше оженет, што ги поттикна членовите на Задруга да ја споредат Надица со ситуацијата од „Задруга 1“ околу Кија Коцкар, Луна Џогани и Слободан Радановиќ.

„Слоба не беше осуден, а Луна помина страшно“, рече Елена.

“Ја разбирам Луна затоа што и јас сум љубовница. Но, неговата сопруга ме разбираше, бидејќи тие беа раздвоени”, рече Надица.