Јелена Голубовиќ МАСТУРБИРАШЕ пред целото нејзино СЕМЕЈСТВО! Еве кој ја фати на дело!

17 септември, 2020
јелена

Се чини дека Јелена Голубовиќ е фатена на дело. Додека натпреварувачите се подготвуваа за спиење, Младен скокна од креветот и се приближи до креветот на Јелена Голубовиќ.

– Еј, луѓе! Па, таа мастурбира – извика Младен.


Јелена зашеметена не можеше да верува во тоа што го слушна: – Дали си луд? Погледнете каде се моите раце, имам и гаќички – се правдаше таа.