Јелена Карлеуша провоцира со „отпаран“ фустан: Ги покажа сите атрибути!

14 октомври, 2020
pjimage_jMX4s2I


Таа позираше во сребрен фустан кој откри повеќе отколку што покриваше. Фустанот го влечеше цело време за да се осигура дека нејзините гради ќе останат во „засолништето“