КАРЛЕУША ФАТЕНА ВО ГРАД: Шеташе во проѕирен фустан под кој ѝ се гледаше задникот во тантелни гаќички (ФОТО)

19 октомври, 2020
Beograd: Pjevačica Jelena Karleuša viđena u gradu

Нејзините гаќички од чипка и задник беа јасно исцртани, а љубопитните погледи на минувачите не ѝ пречеа.