Карлеуша преку профилот на Наоми Кембел објасни како домашните „ѕвезди“ ЛАЖАТ!

21 септември, 2020
карлни наслов

– Само малолетни, не многу бистри деца веруваат во тоа – напиша Карлеуша

Јелена Карлеуша го зеде Инстаграм профилот на Наоми Кембел како пример со цел да им објасни на корисниците на социјалните мрежи како одредени sвезди „мачкаат очи“ на народот.

– Ова е Наоми. На Инстаграм ја следат десет милиони луѓе. Просечната слика што ја објави не надминува 100.000 лајкови – започна Јелена.

– Кога ќе видите дека полуанонимен купон од Србија има 200 000 лајкови на секоја слика, мора да разберете дека станува збор за лажни следбеници и лажни лајкови во кои веруваат само малолетни, не многу бистри деца – напиша Карлеуша.

Да се потсетиме, Јелена веќе се огласи на таа тема вчера, во сабота, на 19 септември.

– Зошто ликовите со 3 години полу-кариера купуваат милиони следбеници и лајкови на Инстаграм и Јутјуб кога сите можат да видат дека само Азијците со балканско име и нула објава ги коментираат? Во таа шега на лажна слава, лажна дизајнирана облека, туѓи автомобили, куќи и базени – нема профит или поента освен обидот да се третира комплексот засекогаш со помала вредност и болна безначајност… – напиша Јелена.

Инаку, непосредно пред нејзиното соопштение се прошири веста дека Теодора Џехверовиќ „собрала“ милион следбеници на Инстаграм, а таа е една од оние кои имаат повеќе од 100.000 лајкови на објавите на споменатата социјална мрежа.

Некои дури имаат 198.000 лајкови, па се поставува прашањето – коинциденција или не?