Карлеуша се „заигра“, па повторно претера: Те видов во живо и буквално не те препознав

19 септември, 2020
pjimage-2020-09-19t133000-089

Карлеуша ги игнорираше коментарите и не одговори на ниту еден. Во последно време нејзините следбеници сè повеќе коментираат за нејзините облини и тврдат дека сè „пука“ од силикон.