КИЈА КОНЕЧНО ПРИЗНА КОЈ И Е СИМПАТИЈА: После ова видео, СЕ Е ЈАСНО!

6 октомври, 2020
кија

По дуетот со Џани, но и раперот Ша, Кија сними уште еден дует во соработка со новото лице на продукцијата на ФМ Плеј, а тоа е КимВ.

За приватниот живот на Кија се пишува многу, а бидејќи двајцата се прилично блиски на ова видео, има простор за шпекулации дали има нешто повеќе меѓу нив од деловна соработка. Тие дефинитивно успеаја да ја скокотнат цнашата фантазија!