„Ќе ја убијам Станија, се колнам во моите две деца“: Кристијан ја запрепасти јавноста и задругарите

17 септември, 2020
screenshot_from_2020-09-08_19-10-35

„Тука има нешто повеќе, затоа што некој толку многу ја навредуваш и плукаш на Инстаграм, а во исто време таа ти го даде она за што си се договорил! Како жена што ти велам, не е во ред!“ – рече Марија.

Kristijan Golubović

Се колнам во моите две деца … Јас ќе ја убијам Станија Добројевиќ или сама или преку мои луѓе, ако тој не ми се извини! Ќе го убијам секој што ќе ги навредува моите деца и ќе ги спомне, дури и ако сум во затвор 40 години – Кристијан беше шокиран, а целата маса занеме.