Кристијан Голубовиќ падна во езерото додека им помагаше на своите цимери: Потоа одеднаш му се слоши… (ВИДЕО)

22 септември, 2020
Kristijan-Golubovic

Се исплаши да не се здоби со сериозни повреди…

Задругарите вечерва добија писмо во кое беше соопштено кој од нив ќе оди на пазарење.

По тој повод, во чамецот беа Ана Булатовиќ и Ненад Лазиќ Неца, кои имаа помали проблеми, а Кристијан Голубовиќ се обиде да им помогне.

Сепак, тој се лизна од пристаништето кога се обиде да го дофати чамецот и падна во вода. Потоа се повлече на брегот, но одеднаш му се слоши.

Чорба и Кобра го однеле во пабот, а Голубовиќ изразил загриженост дека можеби нема да претрпе сериозни повреди затоа што паднал точно на главата.

Како изгледаше ова, можете да видите на видеото подолу: