КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЌ СЕ КАЧИ НА МАСА, ПА ГО ПОГОДИ НЕЦА ВО ГЛАВА! Никој не го очекуваше овој потег, сите се прашуваа што му се случи одеднаш?

26 септември, 2020
НАСЛОВ КИКИ

Додека членовите на Задруга избраа позитивно и негативно изненадување меѓу нив уште од почетокот на Задругата 4, на мета беше Ненад Лазиќ Неца.

Тиктокерот беше мета на грда и конструктивна критика, а потоа Кристијан Голубовиќ сакаше да се пошегува од само за него познати причини, па скокна на масата, ги соблече шорцевите и го погоди Неца во главата.