Кристијан ќе полуди! Која е новата девојка која влегува во „Задруга“?

19 септември, 2020
крис

На Кристијан му се стресните ситуации забранети поради срцето.

 – Имам хронични проблеми, ме болат коските затоа што се скршени, дупнати, ранети. Спијам кратко и немирно, имам несоница, но јас сум силен како бик, тоа е важно. Психички сум подготвен, не верувам дека некој ќе може да ме вознемири или да ме уништи медицински, преживеав уште полоши работи – рече Кристијан.

Тој имаше проблеми со тахикардија во „Фарма“, па мораше да носи холтер кој му го снимаше срцето 24 часа на ден.

– Тој е човек кој не се жали на здравствени проблеми, ниту пак зборува за нив. Неговиот живот не беше лесен.

 Тој имаше големи проблеми откако се зарази со вирусот коксаки, што дополнително ги комплицира работите. Тој беше подложен на операција на капиларите, што беше многу ризична операција.

За среќа, тој добро се снајде, живее здрав живот, јаде здраво. Неговата сопруга не беше за влез во реалноста, но Кристијан ја донесе таа одлука заради пари, со цел да му обезбеди добар живот на неговото семејство – вели извор близок на Кристијан.

Теодора Делиќ, која наскоро ќе се приклучи на „Задруга“, изгледа како неговата сопруга Ивана, и не е тајна дека и се допаѓа Кристијан. Тој изјави дека повеќе не го интересираат вакви приказни, бидејќи е на крајот од животот и нема намера повторно да основа семејство. Она што Кристијан не го знае е дека неговата сопруга Ивана не го сака начинот на кој тие се однесуваат во „Задруга“ поради што таа се подготвува да влезе во тв- шоуто.