КРИСТИЈАН НЕ ЈА СОЖАЛИ ЛУНА ЏОГАНИ: Гледав како ЈАВА оженет човек, ќе влезев и ќе ја убиев! (ВИДЕО)

14 септември, 2020
2324449_1942295-kristijangolubovicdamirdervisagic-edit_ls

Кристијан Голубовиќ не ја штедеше Луна Џогани заради односот што го имаше со Слободан Радановиќ во Задруга 1.

“И децата дома? Жена? Ако е во такво опкружување, Нови Пазар ќе го осуди најстрого. Не ми се верува дека го прават тоа сред бел ден. Слушнав за една Драгана … Таа има сопруг. А нејзиниот сопруг дома, што? Ја гледав и Луна со оној од Зрењанин, како го вози, имам женско дете. Ќе влезев и ќе ја убиев, кога видов што прави со оженет човек “Кристијан коментираше остро.