Кристијан откри дека го видел интимниот дел на полицајката Лили: Тој опиша се детално!

23 септември, 2020
крис


Кристијан Голубовиќ раскажа како сосема случајно го видел меѓуножјето на соработничката Лилјана Стевановиќ.

Тој раскажа како влегол во собата, го видел Вук Моб како медитира, а Лили се наведнала за да посегне по нешто, не знаејќи дека облеката и се мрднала и ги открила нејзините интимни делови.

– Околу 5 до 4, влегувам во собата, Вук медитира, се предомисливте, сакавте да набавите малку козметика, па нејзината негрижа премина од тука до тука (Кристијан покажа на задникот). Влегов, ја видов пи***та, мислев дека ми се влечат гаќичките, па ми испадна од страна. Зјапам малку повеќе, кога нема ништо, малку црно, како смоква – објасни Голубовиќ, додека Лили не се грижеше.