КРИСТИЈАН ЗБОРУВА ЗА АРКАН: Сонувавме да го убиеме целиот Белград (ВИДЕО)

3 октомври, 2020
крис

Кристијан Голубовиќ и Тара Симов влегоа во конфликт по што учесникот во Задругата завршил во солзи, бидејќи тој и рекол, како што тврди таа, „дека ќе и удри шлаканица“.

За време на номинациите, двајцата повторно влегоа во дискусијата, а Кристијан ја искористи оваа прилика да ги спомене Жељко Ражнатовиќ Аркан, водачот на паравоената единица на Српската доброволна гарда и Милорад Улемек Легија, поранешниот водач на Единицата за специјални операции.

„Кога имав 17 години, Аркан носеше костум за балони, а јас и Легија бевме деца кои ловевме риба во хотелот„ Југославија “, одевме, ги збрчкавме нозете и сонувавме да го убиеме целиот град Белград. Секое име и секое презиме во тој град да убие „Немам претстава како ова непослушно момче стана творец на Земунскиот клан, но тоа се случи случајно“, рече Кристијан и продолжи:

“Се плашев и треперев како малолетник, па имав до 20 години, за сите големи и мали. Никогаш не бев ничија тркачка”.

Потоа го спомена криминалецот од 90-тите години на минатиот век, Љубомир Магаж Земунац.

„Најголемиот измамник на сите времиња, Љубомир Магас Земунац, кој ме крсти, кога ми рече убиј, убиваш како да си ја подавал топката на некого зад стативот“.

Погледнете што друго рече Кристијан!