Луна и Марко станаа МИЛИОНЕРИ! (ФОТО/ВИДЕО)

16 септември, 2020
ЛМ НАСЛОВНА

Само што започнаа!

Видеата што Луна Џогани и Марко Миjковиќ ги поставуваат на нивниот YouTubе канал каде што привлекуваат исклучително внимание. Меѓу последните снимки што ги објавија е и онаа од одморот од Турција.

ЛУНА И МАРКО

За половина ден од објавувањето, тоа видео собра повеќе од 150,00 прегледи, но далеку поважно е што споменатиот канал на YouTube сега има повеќе од шест милиони прегледи.

Дали верувавте дека нивната намера да се занимаваат со YouTube ќе успее?

Отпрвин, многумина беа скептични за тоа како Марко и Луна ќе станат славни како „Јутубери“, но прегледите запишани во нивните снимки ги поддржуваат тврдењата на оние кои веруваат дека поранешните членови на задруга се успешни и во оваа деловна активност.

Патем, потсетуваме дека Марко пред одморот во Турција ја запроси Луна и тој ангажман го следеа нивните обожаватели на споменатиот канал Сиктер тјуб.