Марија Шерифовиќ го покажа својот син: Ова никој не го очекуваше!

10 септември, 2020
marija

Инстаграм е вистински сведок на љубовта меѓу пејачката Марија Шерифовиќ и нејзиното милениче – булдог кого го нарекла Хак.

Марија сега објави видео на својата сторија на Инстаграм каде истакна дека мора да купи помал автомобил за својот „син“, мислејќи на Хак.