Марија Шерифовиќ со брутална клетва кон судијата на натпреварот каде Новак беше дискфалификуван!

7 септември, 2020
марија

Новак Џоковиќ беше дисквалификуван од УС Опен бидејќи ненамерно ја погоди линиската судијка Лора Кларк. Многумина негодуваа за тоа зошто Ноле беше протеран.

Судијата Кларк доби брутални коментари, а ниту Марија Шерифовиќ не беше љубезна со неа.

Победникот на „Евросонг“ од 2007 година ја задеваше Лора на Твитер, со жестоко проклетство.

– Драга Лора, ти си толку симпатична, но сепак …Да ти е*** мајката – напиша Марија Шерифовиќ, со хаштагот Џоковиќ.