Медиумите веќе пишуваат дека Северина и Игор дефинитивно се разведуваат поради нејзиниот соработник!

27 септември, 2020
севе наслов

Во последниве денови, медиумите сè повеќе пишуваат за конечниот развод на Северина и Игор Којиќ.

Парот е разделен веќе неколку месеци, а летниот одмор го поминаа на различни дестинации. Медиумите во соседната земја пишуваат дека конечниот крај е дојден затоа што Северина се смирила со својот долгогодишен менаџер Томиќ Петровиќ.

Србите пишуваат дека Томица Петровиќ од почетокот се спротивставил на врската и бракот со Игор Којиќ, а наводно Игор и тој биле во лоши односи од самиот почеток. Затоа Северина наводно го отпуштила Петровиќ, кој успешно ја водел нејзината кариера со години, договарал настапи, организирал концерти, договарал спонзорства и се грижел за финансии. Кариерата на Северина потоа тргна во надолна траекторија, а на почетокот на оваа година, пејачката му понуди рака на помирување на Томица, што наводно го разбеснило Којиќ.

Се наведува дека Којиќ исто така бил разгневен од нејзиниот неодамнешен пост на Инстаграм, каде позирала со Томиќ и остатокот од тимот и напишала дека тоа е нејзиниот мал круг на големи луѓе.

Огорчен што го виде Петровиќ меѓу нив, Игор не можеше да се воздржи.

“Ако започнете од првиот, голем круг на мали луѓе. Кога има лажица во мед, околу вас сто лица, кога сте во неволја, само Бог и семејството. Пазете се од оној што кодоши кога се смее”, наводно и го напишал Игор на Северини, но нема таков коментар на Инстаграм.