Милјана му се закани на Мијатов: Немаш поима со кого си играш – вели таа.

5 септември, 2020
1

Филип Мијатов се исмејуваше со Милјана Кулиќ на Инстаграм, кога објави нејзина фотографија и напиша дека тоа е неговата нова девојка.

Милјана реши да ги расчисти сметките со Филип, па му пиша на мрежите, кои тој ги сподели со сите.

“Само за да знаете, поради оваа приказна што ја објавивте, мојата нова девојка ,не ви требаше, бидејќи нема да се зачлените во” Кооператива “. Значи, или вие или јас, верувајте ми, не сте свесни со кого се потсмевате. Чао”, напиша таа.