Младоженецот на својата венчавка беше мртов пијан: Видете што направи!

26 септември, 2020
фото

Младоженецот толку се опијани на венчавката што нејзината свекрва мораше да скокне и луѓето плачат од смеа поради овие сцени.

Се верува дека е џентлмен од Шкотска, а нејзината свекрва решила да скокне и да и помогне на пијаниот зет да јаде нешто, иако од нејзиното лице се гледа дека воопшто не е забавна или воодушевена од однесувањето на зетот.

Сцената е снимена од еден од гостите на венчавката, и за еден момент стана вирална.Каква прекрасна свекрва, издржа сè добро – коментираше некој

Извинете, но ова е одлично. Тој го сака зетот и сака да му помогне – пишуваат луѓето.

Ајде луѓе, за што критикувате човек. Ден е на неговиот и невестата, можат да прават што сакаат – следуваат коментари.

Има и такви кои се прашуваат каква е свадбата и забавата кога главниот актер, младоженецот, утре нема да памети ништо.

Леле, каков дечко. Ова е гаранција за долг и среќен брак – има голем број коментари.

Видеото можете да го погледнете ТУКА!