МОЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ ОД „ЗАДРУГА“?! Задругарот заврши пред портата поради ХАОСОТ КОЈ СЕ СЛУЧУВАШЕ ВО БЕЛАТА КУЌА! (ВИДЕО)

17 октомври, 2020
383569_screenshot-2020-10-16t223427.603_f

Зборовите на Марија Кулиќ излегоа како вистинити.

Мина Врбашки и Филип Цар уживаат во својата романса и не дозволуваат никој да им го расипе моментот, па се прегрнуваа пред портата во текот на вечерта.

Да потсетиме, Марија Кулиќ еднаш истакна дека Филип ќе заврши пред портата поради оваа задругарка, со што се испоставува дека нејзините зборови се остварија. Сепак, овој пат не беше од лоша причина, напротив, тие двајцата се милуваа.

„Постојано би те малтретирала сега, сите како гили, гили, затоа што ми си како мед“, рече Мина.