Му се внесе в лице па го ПЛУКНА! Малку недостасуваше да стане уште ПОСТРАШНО! (ВИДЕО)

8 септември, 2020
filip-2

Не дава на себе, му ги покажа забите

Синоќа во „Задруга“ беше обележан вербален судир помеѓу Снежана Ојданиќ и Филип Мијатов, кој за малку ќе се претвореше во физичка пресметка.

Тој рече дека е над другите членови во „Задруга“, а потоа Снежана реагираше.

„Сакам да се извинам, а ти ме напаѓаш. Бев уморен,а ти покажа дека си хиена. Црногорките се чесни и не одат по затвори! Реков дека не сум во право и сум уморен, не спиев два дена. Ти си срам за Црна Гора! “, Рече Филип.

„Господинот Филип рече дека е подобар од нас, тука се најдов прозвана. Излегов убаво и те прашав, зошто го рече тоа? Бев во затвор, но никој не знае зошто “, рече Снежана, која во еден момент го плукна Филип во лице во жештината на расправијата.

„Тргни ги рацете од мене! Што ти знаеш за мене?! Што ти се тресе вилицата?! Се п**ра “, викаше Снежана и го плукна Мијатов.