НАТАША БЕКВАЛАЦ СЕ БАКНУВАШЕ СО НЕПОЗНАТ ЧОВЕК! Сега таа има нешто да каже!

14 октомври, 2020
nat

Видеото во кое Наташа Беквалац радосно ја бакнува устата на непознат маж, одекна во домашната јавност како бомба.

Сепак, самата пејачка тврди дека станува збор за нејзин близок пријател, и дека таквиот начин на изразување емоции не и е туѓ.

Кока е мој долгогодишен пријател. Не можам да верувам дека некому му е интересно – истакна Наташа со насмевка за „Информер“.

Секој знае дека така ги бакнувам моите пријатели, сестри и деца. Без драма, сè уште сум сама – заклучи Беквалшева.

Nataša Bekvalac

Инаку, како што пренесува споменатиот дневен ден, станува збор за 29-годишен телевизиски продуцент и водител на емисијата „Генерал“ – Љjубомир Доронтиќ, кој го славеше својот роденден на спорната вечер.