Навиваат за Вељко: Богдана и Бојана со гол стомак, а Анастасија во вртоглаво високи потпетици

5 септември, 2020
Bogdana-sa-sestrom

Вељко Ражнатовиќ по деветти пат влегува во про рингот, кој го чекаше осум месеци! Натпреварот меѓу него и Украинецот Денис Козаков се игра на паркингот во слот-клубот во Нов Белград, каде што е поставен ринг на отворено. Меѓу првите што го поддржаа беше пејачот Ѓорѓе Давид, а се појавија и најблиските: неговата сопруга Богдана Ражнатовиќ, која дојде во придружба на нејзината сестра Бојана Родиќ и нејзиното момче, најдобриот пријател на Вељко, Мирко Сијан.


Богдана се појави во спортското издание, а за мечот облече нежно сино. Ја пушти својата долга коса, се нашминка и облече патики. Дека мајчинството и е пријатно, може да се види со фактот дека таа блеска!