Не беше секогаш РУСОКОСА: Дали се сеќавате на Лепа Брена со ЦРНА коса? (ФОТО)

11 октомври, 2020
lepa_brena__230827__photo_E-Stock_blank-e1593287732806

Постарата генерација сигурно се сеќава на…

Пејачката Лепа Брена е на сцената со децении. Таа работеше многу на својот имиџ, како и на нејзиниот музички правец, но не се откажува од русата коса.

Сепак, во еден период публиката имаше можност да ја види како црнка.

Краткорочната промена е создадена со цел снимање на видеото „Ти си мојот грев“. Брена тогаш имаше црна перика и ова е скоро единствена можност публиката да ја види без сините кадрици.

На многумина им се допаѓаше оваа верзија на пејачката во тоа време, сепак, таа никогаш не се осмели да направи трајна промена, па остана верна на тимот на русокоси.