НЕ ГУБЕШЕ ВРЕМЕ! Миљана влезе во спалната на Задруга и почна да се бакнува со Кенан

7 септември, 2020
Screenshot_16_1000x0

Мина надвор од нејзиниот ум

Таа не беше имуна на тоа!

По неколкучасовна расправија со Мишел Гвозденовиќ, Миљана Кулиќ исто така легна во кревет.

Сепак, пред тоа, таа изрази желба да го бакне Кенан Тахировиќ, кој е познат и како заводник на жени!

Miljana Kulić

Се чини дека Миљана не беше имуна на неговиот шарм, но не по долго време, таа го продолжи конфликтот со Мишел.

Погледнете го видеото за повеќе детали.