НЕ ПРЕСТАНУВА ДА ШОКИРА! Кристијан призна дека имал СЕКС во затворската ќелија и детално го опиша искуството од жешката акција (ВИДЕО)

1 ноември, 2020
крис

“Имав секс на најневозможното место, пред камерата во затвор, каде не можеш да имаш секс. Јас ги уценував чуварите да не го ставаат на Интернет.“

Погледнете ја оваа шокантна изјава на Кристијан: