Ништо кратко и провокативно: Софија Милошевиќ непрепознатлива откако стана мајка!

4 октомври, 2020
aXEk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVdZN01EQV8vNTBmMDE1ZThlNjU5NmEyNWNlNzM5OTY4NTY0YjE1MWEuanBnkZMCzQLkAIEAAQ

Иако претходно најчесто ја гледавме во предизвикувачки изданија, од раѓањето на нејзиното бебе, Софија Милошевиќ избира поудобни комбинации на облека.

Sofija Milošević

Софија, која сега е горда мајка на малиот Алексеј, излезе на прошетка во опуштена верзија – тренерки и широк дуксер и стави качулка на главата. – Облека за мајка – напиша таа во описот на фотографијата, нагласувајќи дека кратките и провокативни работи барем накратко станаа минато.