НИТУ ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НЕ МОЖЕШЕ ДА ГО СМИРИ! Кристијан ги „расфрли“ задругарите на сите страни, Марија Кулиќ за малку ќе ја изгубеше главата? Страшен судир ја потресе „Задруга“ (ВИДЕО)

17 октомври, 2020
Screenshot_1_1000x0

Станува сè пожешко!

Синоќешните номинациите навистина беа бурни! На ред беше Кристијан Голубовиќ да го искаже своето мислење, кој влезе во жесток судир со Милјана Кулиќ.

После жестока расправија, Кристијан истрча кон Марија Кулиќ, која го навредуваше, а по тој повод, Марија и Милјана ги бранеше Владимир Томовиќ.

– Ќе те уништам, ако уште еднаш го спомнеш моето семејство, ќе те исфрлам од тука – рече Кристијан.

Владимир, како и другите членови на „Задруга“, го смирија Кристијан, а обезбедувањето веднаш пристигна.