Нивес се подготви и секако длабокото ДЕКОЛТЕ ВО ПРЕДЕН ПЛАН!

11 ноември, 2020
Screenshot_1

Пејачката Нивес Жеjковиќ-Целзијус е позната по провокативните фотографии, а во ист стил е и најновата, во која го истакна никогаш подлабокото деколте.

„Кога моите девојки ќе ме облечат…“, Нивес се пофали со фотографијата, а комбинацијата на облека што ги истакнуваше нејзините големи гради воодушеви илјадници нејзини следбеници, кои ја преплавија со лајкови.