Нова драма во „Задруга“: Кристијан и Томовиќ во жестока караница, Владимир со погрдни зборови кон Станија!

15 септември, 2020
крис

Кристијан Голубовиќ и Владимир Томовиќ се судрија на црната маса, реагираше обезбедувањето.

“Две, три, четири струи се очигледни овде и тие не треба да се нарекуваат пакувања. Јас би им рекол нешто на коментарите на сите. Владата забележа анимозитет и вие сте во право, не можам да ве добијам, но не и она што го вели Марија, да И, ако бев со Станија, како што не бев, да го сфатиме како да сум со неа, го возев тој Пежо, знаеме како е да се биде со девојка по момче и тоа остава трага, барем на итар начин. “, рече Кристијан, а потоа Томовиќ стана.

“Не ме ставај во ист кош, јас го реков истото што тогаш го реков, јас сум разбеснет за меѓусебната поддршка што гледа во оженет човек и самохрана девојка. Во тој контекст, таа беше навредена од тоа, јас не те спомнав. Јас сум таа. Повторно го гледав клипот, затоа што знаев “, се правдаше Томовиќ.

Томовиќ и Кристијан тогаш се судрија околу издржливоста, а ситуацијата ескалираше до степен да мора да реагира обезбедувањето.

“Тој има непријателство кон мене, затоа што одам нормално, вежбам за да бидам здрав. Не се плашам од тебе! Сè сведуваш на тие теми”, додаде Владимир.

Погледнете го видеото