Нова љубов на повидок: Тоа што си го кажаа една на друга го КРЕНА ЦЕЛИОТ БАЛКАН НА НОЗЕ!

13 септември, 2020
matora i mmonika_1000x0

По денешната изјава на Моника Хорват, дека нема да се двоуми да биде во врска со жена, доколку нема среќа со мажите, младиот учесник на „Кооператив 4“ заврши на софата со Јована Томиќ Матор. Двајцата лежеа прегрнати во дневната соба, што изненади многумина.

Matora i Monika


Ќе видиме во иднина дали е ова нова љубов на повидок.