Новост во „Задруга“: Идните учесници открија тајни планови!

7 септември, 2020
задруг

Идните соработници ја отворија вратата од карантин непосредно пред почетокот на реалното шоу.

Имено, тимот на шоуто „Премиер“, меѓу другите, го пречекаа Јована Томиќ Матора и Анѓело Ранковиќ.

– Ја средувам собата. Што правиш овде? Јас спијам со зајаче, се вика Мили, тоа е подарок од мојата пријателка, а не од Сања. Ме спречува да спијам сам. Секогаш треба некој да се прегрне, но се надевам дека нема да спијам таму сам, можеби ќе имам кого да се прегрнам – рече Матора, додека Анџело рече дека е подготвен да ја освои Станија.

– Не би сакал да пишува сè, но дека Станија е една од најубавите девојки кои влегуваат во Задругата, тоа е – истакна Ранковиќ, кој потврди дека оваа старлета ќе биде негов избор во наредните месеци.